A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close
Folyadéktöltő és adagoló gépek

Folyadéktöltő gépek minden feladathoz, egy helyen. Legyen szó vízről, olajról, folyékony szappanról, lekvárról vagy mézről, nálunk garantáltan minden típusú folyadéktöltő gépet meg fog találni. A legkisebb méretektől a legnagyobbakig, szinte bármilyen igényt ki tudnak szolgálni folyadéktöltő gépeink. Folyadéktöltő gépeink 3 különböző pumpával fe...

Folyadéktöltő gépek minden feladathoz, egy helyen. Legyen szó vízről, olajról, folyékony szappanról, lekvárról vagy mézről, nálunk garantáltan minden típusú folyadéktöltő gépet meg fog találni. A legkisebb méretektől a legnagyobbakig, szinte bármilyen igényt ki tudnak szolgálni folyadéktöltő gépeink. Folyadéktöltő gépeink 3 különböző pumpával felszereltek.

Membrán pumpa - a 3 pumpa közül ez a legkevésbé precíz pumpa, így nem ajánljuk azok számára, akik 100 ml alatt szeretnének folyadékokat adagolni maximális precizitással (sajnos előfordulhat, hogy a hibaszázalék jelentősen megnő az említett kis adagolási mennyiségeknél).

Perisztaltikus pumpa - a perisztaltikus pumpa maximális precizitással dolgozik minden töltési mennyiség mellett. Kifejezetten azok számára ajánljuk, akik egyszerre több különböző folyadékkal szeretnének dolgozni (a folyadék nem megy keresztül a pumpán, így nem fognak keveredni a különböző viszkozítású folyadékok, könnyebb tisztítani a gépet).

Mágneses pumpa - a perisztaltikus pumpához hasonlóan maximális precízióval dolgozik, azok számára lehet célszerűbb, akiknek fontos a precizitás illetve kizárólag egy típusú folyadékkal szeretnék üzemeltetni a folyadéktöltő gépet.

Fontos megjegyezni, hogy a kiválasztás során Önnek kell mérlegelni, hogy a kiválasztott gép valóban megfelelő lesz-e, az Ön által kijelölt feladatra. Kérjük, ha nem biztos a döntésében keresse fel kollégáinkat e-mailben vagy telefonon.