Folyadéktöltő és adagoló gépek

Folyadéktöltő gépek minden feladathoz, egy helyen. Legyen szó vízről, olajról, folyékony szappanról, lekvárról vagy mézről, nálunk garantáltan minden típusú folyadéktöltő gépet meg fog találni. A legkisebb méretektől a legnagyobbakig, szinte bármilyen igényt ki tudnak szolgálni folyadéktöltő gépeink. Folyadéktöltő gépeink 3 különböző pumpával fe...

Folyadéktöltő gépek minden feladathoz, egy helyen. Legyen szó vízről, olajról, folyékony szappanról, lekvárról vagy mézről, nálunk garantáltan minden típusú folyadéktöltő gépet meg fog találni. A legkisebb méretektől a legnagyobbakig, szinte bármilyen igényt ki tudnak szolgálni folyadéktöltő gépeink. Folyadéktöltő gépeink 3 különböző pumpával felszereltek.

Membrán pumpa - a 3 pumpa közül ez a legkevésbé precíz pumpa, így nem ajánljuk azok számára, akik 100 ml alatt szeretnének folyadékokat adagolni maximális precizitással (sajnos előfordulhat, hogy a hibaszázalék jelentősen megnő az említett kis adagolási mennyiségeknél).

Perisztaltikus pumpa - a perisztaltikus pumpa maximális precizitással dolgozik minden töltési mennyiség mellett. Kifejezetten azok számára ajánljuk, akik egyszerre több különböző folyadékkal szeretnének dolgozni (a folyadék nem megy keresztül a pumpán, így nem fognak keveredni a különböző viszkozítású folyadékok, könnyebb tisztítani a gépet).

Mágneses pumpa - a perisztaltikus pumpához hasonlóan maximális precízióval dolgozik, azok számára lehet célszerűbb, akiknek fontos a precizitás illetve kizárólag egy típusú folyadékkal szeretnék üzemeltetni a folyadéktöltő gépet.

Fontos megjegyezni, hogy a kiválasztás során Önnek kell mérlegelni, hogy a kiválasztott gép valóban megfelelő lesz-e, az Ön által kijelölt feladatra. Kérjük, ha nem biztos a döntésében keresse fel kollégáinkat e-mailben vagy telefonon.