A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close
Ékszerész eszközök, olvasztó kemencék

Az indukciós olvasztó kemencék leggyakoribb felhasználási területe az ékszerkészítés, de használatuk lehetővé teszi a különböző ipari ötvözetek létrehozását is. Emellett kiváló lehetőség az újrahasznosításra is. Alkalmas többek között alumínium, réz, arany, ólom, ezüst, ón, cink olvasztásához. A maximális hőmérséklet 1100 °C a Szindor olvasztó k...

Az indukciós olvasztó kemencék leggyakoribb felhasználási területe az ékszerkészítés, de használatuk lehetővé teszi a különböző ipari ötvözetek létrehozását is. Emellett kiváló lehetőség az újrahasznosításra is. Alkalmas többek között alumínium, réz, arany, ólom, ezüst, ón, cink olvasztásához. A maximális hőmérséklet 1100 °C a Szindor olvasztó kemencéin, indukciós kemencéin. Az ezüst 961 °C-on, az arany 1064 °C-on, míg a réz 1084 °C-on éri el az olvadáspontját, így az általunk forgalmazott indukciós kemencék, olvasztó kemencék tökéletesen alkalmazhatóak az imént említett anyagok olvasztásához. Az olvasztótégely tiszta grafitból készült, amely 100%-osan biztosítja a kiváló hőellenállást. Kategóriánkban megtalálhat indukciós kemencék, olvasztó kemencék:

- IOK-1 - Indukciós kemence, olvasztó kemence 1 kg kapacitással - 1100 Celsius maximum hőmérséklettel
- IOK-2 - Indukciós kemence, olvasztó kemence 2 kg kapacitással - 1100 Celsius maximum hőmérséklettel
- IOK-3 - Indukciós kemence, olvasztó kemence 3 kg kapacitással - 1100 Celsius maximum hőmérséklettel

- Grafit olvasztótégely és grafit öntőformák különböző méretekben

Ha Ön is érdeklődik a nemesfémek olvasztása iránt, akkor a Szindor indukciós kemencéi garantáltan segítségére lesznek a folyamat során!