A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Gőztisztítók, ködképzők

Az ipari gőztisztító gépek a nagynyomású gőz előállításának köszönhetően kiváló hatékonysággal alkalmazhatóak ékszerek, fogászati eszközök és egyéb alkatrészek tisztításához.

A ködképző gépek, ködgenerátorok hatékony megoldást nyújtanak a kártevő irtásra, emellett egyszerűen tisztíthatóak, fertőtleníthetőek segítségükkel a nyilvános helyek, közt...

Az ipari gőztisztító gépek a nagynyomású gőz előállításának köszönhetően kiváló hatékonysággal alkalmazhatóak ékszerek, fogászati eszközök és egyéb alkatrészek tisztításához.

A ködképző gépek, ködgenerátorok hatékony megoldást nyújtanak a kártevő irtásra, emellett egyszerűen tisztíthatóak, fertőtleníthetőek segítségükkel a nyilvános helyek, közterületek is, pl. éttermek, üzletek, raktárak, iskolák, kórházak, családi házak, stb.. A szabadtéri felhasználást illetően leginkább a rovarirtás, pl. szúnyog, légy, stb. jellemző. 

Beltéri használatra hidegködképző, míg kültéri használat esetében a melegködképző ajánlott.

Továbbá a mezőgazdasági ágazatban is jelentősen terjed használatuk, ugyanis mind a növénytermesztésben, mind pedig az állattenyésztésben előszeretettel alkalmazzák őket az élősködők, kártevők irtására és a fertőzések megelőzése céljából. A gép használata a megfelelő anyagokat használva a bio gazdálkodást is lehetővé teszi. Kategóriánkban különböző teljesítményű ködképző és ködgenerátor gépeket találhat meg, mint például:

- GT-01 Ipari gőztisztító - 6 literes

- KKG-01 Ködképző, ködgenerátor, meleg ködképző - 90L/H

- KKG-02 Ködképző, ködgenerátor, meleg ködképző - 120L/H

- HKG-01 hideg ködképző, ködgenerátor - 4 liter kapacitás

A hideg és melegködképző gépek használatához bizonyos esetekben gázmesteri engedélyre lehet szüksége, kérjük vásárlása előtt mindenképpen mérlegelje ezt!