Mezőgazdasági kézi szerszámok

Mezőgazdasági kézi szerszámaink között számtalan hasznos termék megtalálható, többek között elektromos metszőolló, akkumulutáráos metszőolló és a kötözőgépek. Ezek a szerszámok igazán hasznosak lesznek a legnehezebb, időtraboló feladatokban is. 100%-ban garantáljuk, hogy mezőgazdasági szerszámaink minden feladatban a legjobban fognak teljesíteni...

Mezőgazdasági kézi szerszámaink között számtalan hasznos termék megtalálható, többek között elektromos metszőolló, akkumulutáráos metszőolló és a kötözőgépek. Ezek a szerszámok igazán hasznosak lesznek a legnehezebb, időtraboló feladatokban is. 100%-ban garantáljuk, hogy mezőgazdasági szerszámaink minden feladatban a legjobban fognak teljesíteni!

Az elektromos metszőollók, akksis metszőollók segítségével könnyebbé és gyorsabbá válik a növényápolási munka. Ha már Önnek is unalmas a manuális, kezet nem kímélő kötöző és metszőmunka, akkor a Szindor elektromos metszőollói, akkus metszőollói garantáltan az Ön segítésgére lesznek. A kategóriában megtalálható termékek:

- EMO-01 elektromos metszőolló, akkumulátoros metszőolló - 450W teljesítmény - 36V - 45 cm max vágási átmérő

- EMO-02 elektromos metszőolló, akkumulátoros metszőolló - 21 V - 30 cm max vágási átmérő

- PMSZ-01 pneumatikus metszőolló, max vágási átmérő 20 mm

- ESZK-01 elektromos kötözőgép, szőlőkötöző, kertészeti kötöző