A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close
Mezőgazdasági kézi szerszámok

Mezőgazdasági kézi szerszámaink között számtalan hasznos termék megtalálható, többek között elektromos metszőolló, akkumulutáráos metszőolló és a kötözőgépek. Ezek a szerszámok igazán hasznosak lesznek a legnehezebb, időtraboló feladatokban is. 100%-ban garantáljuk, hogy mezőgazdasági szerszámaink minden feladatban a legjobban fognak teljesíteni...

Mezőgazdasági kézi szerszámaink között számtalan hasznos termék megtalálható, többek között elektromos metszőolló, akkumulutáráos metszőolló és a kötözőgépek. Ezek a szerszámok igazán hasznosak lesznek a legnehezebb, időtraboló feladatokban is. 100%-ban garantáljuk, hogy mezőgazdasági szerszámaink minden feladatban a legjobban fognak teljesíteni!

Az elektromos metszőollók, akksis metszőollók segítségével könnyebbé és gyorsabbá válik a növényápolási munka. Ha már Önnek is unalmas a manuális, kezet nem kímélő kötöző és metszőmunka, akkor a Szindor elektromos metszőollói, akkus metszőollói garantáltan az Ön segítésgére lesznek. A kategóriában megtalálható termékek:

- EMO-01 elektromos metszőolló, akkumulátoros metszőolló - 450W teljesítmény - 36V - 45 cm max vágási átmérő

- EMO-02 elektromos metszőolló, akkumulátoros metszőolló - 21 V - 30 cm max vágási átmérő

- PMSZ-01 pneumatikus metszőolló, max vágási átmérő 20 mm

- ESZK-01 elektromos kötözőgép, szőlőkötöző, kertészeti kötöző