A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close
Ablaktisztító robotok, ablaktisztító gépek

Az ablaktisztító gépek nagynyomással apró cseppekre porlasztják a tisztítófolyadékot, ezáltal minden apró szennyeződést eltávolítanak. Az ablaktisztító gépek bizonyos típusok esetében ultrahang frekvencia tartományban üzemelnek, ennek köszönhetően a legmakacsabb szilárd szennyeződések is könnyedén és visszamaradó nyom nélkül letakaríthatóak. Az ...

Az ablaktisztító gépek nagynyomással apró cseppekre porlasztják a tisztítófolyadékot, ezáltal minden apró szennyeződést eltávolítanak. Az ablaktisztító gépek bizonyos típusok esetében ultrahang frekvencia tartományban üzemelnek, ennek köszönhetően a legmakacsabb szilárd szennyeződések is könnyedén és visszamaradó nyom nélkül letakaríthatóak. Az üvegfelületek hatékony tisztításának feltétele, hogy az ablaktisztító gép megfelelő mikroszálas törlőkendővel is felszerelt legyen. 

Az ablaktisztító gépek használata még egyszerűbbé vált a robotok megjelenésével, kínálatunkban ezek az eszközök is megtalálhatóak. gőztisztító gépek a nagynyomású gőz előállításának köszönhetően kiváló hatékonysággal alkalmazhatóak ékszerek, fogászati eszközök és egyéb alkatrészek tisztításához.

Az ablaktisztító gépek ideális választást jelentenek kirakatok, irodák, bemutatótermek vagy akár lakások üvegfelületeinek tisztításához. Kategóriánkban különböző kivitelű robot és kézi ablaktisztító gépek, illetve ablaktisztító eszközök találhatóak meg:

- Robot ablaktisztítók ultrahangos szórófejes technológiával

- Prémium kézi ablaktisztítók

- Prémium kézi ablaktisztító szettek