A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL:

A webshopban történő kártyás fizetést az OTP Simple Pay rendszere biztosítja. A fizetés során megadott kártyaadatokat harmadik fél számára semmilyen esetben sem továbbítjuk, azokat kizárólag a fizetéskor használja fel a webáruház. További információkat a Simple Pay-el kapcsolatban az alábbi oldalon talál:

https://www.simplepay.hu/

FIZETÉS UTÁNVÉTTEL:

Utánvétes rendelés esetén lehetősége van csomagját kártyával illetve készpénzzel kiegyenlíteni a futárnál. A szállítás ingyenes.

BANKI ÁTUTALÁS (előreutalás)

Magánszemély esetében az előreutalási szándék előre jelezve, az összeg beérkezése után kerül a csomag szállításra 1-2 munkanapon belül.

Céges adószámmal rendelkező vásárlók esetében a magánszemélyekhez hasonlóan lehetőség van előreutalással is fizetni. A szükséges díjbekérőt biztosítjuk az előreutalás megkezdése előtt.

Utólagos fizetés

Céges adószámmal rendelkező vásárlóink esetében lehetőség van maximum 30 napos utólagos fizetésre, ez a lehetőség minden esetben egyedi megegyezés tárgyát képezi.

UTALÁSI  ADATOK:

Számlatulajdonos: Szindor Webáruház Kft.
Bankszámlaszám: 11738008-21476167-00000000
Számlát vezető bank neve: OTP Bank

Adószám: : 27300286-2-09, HU 27300286