A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

ASC-01 Akkumulátoros sarokcsiszoló gép

ASC-01

Új

Az ASC-01 akkumulátoros sarokcsiszoló a megfelelő korong használatával kiválóan alkalmas vágásra és darabolásra egyaránt. További tartozékokkal felszerelve csiszolásra és polírozásra is használható.

További részletek

3 db termék

Termék rendelhető.

Bruttó 54 597 Ft‎
Nettó 42 990 Ft‎

54 597 Ft‎

• Önzáró kapcsoló: a kapcsoló kialakításának köszönhetően a csiszolót könnyedén aktiválhatja még vastag munkakesztyű viselésekor is.

• Három pozícióban állítható fogantyú: a műanyag fogantyú segítségével biztonságosan stabilizálható a gép (a készlet tartozéka).

• A túlterhelés elleni védelem megakadályozza a sarokcsiszoló gép és az akkumulátor károsodását.

Mi az a "túlterhelés elleni védelem"

A jobb hatásfok és az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében az MB02A kefe nélküli motor túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik.

A megújult technológia lehetővé teszi a használat során a körülmények folyamatos nyomon követését, annak érdekében, hogy megvédje a gépet a túlterheléstől, a túltöltéstől és a túlmelegedéstől.

A Prostormer 20 V-os lítium-ion akkumulátorok töltési ideje a leggyorsabb és leghatékonyabb, így hosszabb ideig bírják a munkavégzést, illetve rövidebb ideig kell tölteni. őket

 

Hol alkalmazható a sarokcsiszoló?

-        Acélcsiszolás

-        Acélvágás

-        Kőfaragás

-        Fafeldolgozás

 16 További termékek