A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close
Pizza prés - 200 mm - PPM-200 Nagyobb nézet

Pizza prés - 200 mm - PPM-200

PPM-200

Új

Pizza prés - 200 mm - PPM-200

További részletek

Elérhető mennyiség:

1 db termék

Bruttó 62,230 Ft‎
Nettó 49,000 Ft‎

Rozsdamentes acél préslemeze, húzólemeze és támasztólemeze teljes mértékben megfelel az élelmiszerminőségű követelményeknek. Az alap és a váz masszív öntvényből készült, erős, stabil és könnyen tisztítható. A tészta prés jelentősen javítja a munka hatékonyságát, felszabadítva a fárasztó és ismétlődő tésztagyártási feladatoktól.

A pizza tészta prés masszív öntvényből készült alapra és vázra épül, elegáns megjelenéssel, stabil, erős és könnyen tisztítható.

Az élelmiszerminőségű rozsdamentes acél kerek préslemez átmérője 200 mm, vastagsága pedig 5 mm, gyorsan laposra nyomja a tésztát a kívánt vastagságú lappá.

A húzólemez, élelmiszerminőségű rozsdamentes acélból készült, a hosszú támasztólemezen rögzítve van, mely biztosítja a sima és egyenletes csúszást eltérés nélkül.

A pizza prés a kar és a gravitáció segítségével végzi el a feladatot minimális erőfeszítéssel. Csak húzza le a kényelmes fogantyút a legegyszerűbb és leggyorsabb tészta préseléshez.

A rugó alatt lévő csavar állításával a tészta vastagsága szabályozható és a préslemez magassága is szabályozható az Ön tényleges igényei szerint.

Ez a prés a pizza tészta mellett ideális lehet még leveles tésztákhoz, kenyértésztákhoz, pite tésztához és egyéb, más lapszerű tészták előállításához.

Specifikáció

  • Prés átmérő: 200 mm
  • Prés vastagsága: 5 mm
  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Méretek: 55 x 22 x 39 cm
  • Tömeg: 10 kg

3 További termékek