A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Kopasztó, baromfikopasztó

BK-01

Új

Elérhető mennyiség:

1 db termék

Bruttó 317,500 Ft‎
Nettó 250,000 Ft‎

Termékleírás

A vadonatúj rozsdamentes acélból készült kopasztó sárga gumi ujjjakkal van kibélelve, amely alkalmas a gyors és hatékony toll eltávolításra közepes és nagyobb madaraknál is például csirke, pulyka, kacsa és liba. A termék használata egyszerű: ragadjon meg egy kerti tömlőt, kapcsolja be a csirketisztítót, rakja bele a madarat, permetezzen vizet a dobba, és néhány másodperc múlva csomagolásra készen áll a megtisztított szárnyas. A maximum kapacitása egyszerre 2–4 csirke vagy 12 fürj, de mindig ajánljuk, hogy egyszerre csak egy szárnyast tegyen a gépbe, így elkerülheti a hús esetleges sérülését a folyamat során.

A gép működése:

Ahogy aktiválja a gépet (az egyszerű BE / KI kapcsolóval), elkezd forogni, és a gumis ujjak kevesebb, mint egy perc múlva lerántják a tollakat az állatról. A forgási sebesség gép alatti övanya meghúzásával vagy lazításával könnyedén beállítható tetszés szerint. A beépített vízcsővel a kopasztó közvetlenül csatlakozik a tömlőhöz és a vízellátáshoz, hogy az eltávolított tollakat azonnal öblítse ki a hordó belsejéből; ez biztosítja, hogy a csirketisztító megőrizze sebességét és hatékonyságát. Ez az alapvető időtakarékos eszköz másodpercek alatt képes feldolgozni egy madarat, ami azt jelenti, hogy már nem kézzel kell lefejteni a tollakat a szárnyasról. A termék használatát tekintve ideális a mezőgazdasági ágazatban, vagy akár vágóhíd üzemekben is.

Technikai jellemzők:

Feszültség: 230V

Súly: 45 kg

Termék dimenziói: 105 x 60 x 60 cm