A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Keresztvonalas lézeres szintező, dobozban, állítható állvánnyal (zöld)

LS-02

Új

A keresztvonalas önbeálló lézeres szintező széleskörűen használható a beltéri és kültéri munkavégzés során egyaránt. Legyen szó falakról, padlásról vagy akár padlóról, az állványnak és a strapabíró doboz kialakításnak köszönhetően a legkülönbözőbb kihívások is megvalósíthatóak segítségével.

További részletek

3 db termék

Termék rendelhető.

Bruttó 64 990 Ft‎
Nettó 51 173 Ft‎

Specifikáció:

Modell

LS-02

Lézer típusa

2-es osztályú, 505 nm, max. 1mW

Szintező típusa

4V1H1D

Pontosság

1 mm/5m

Lézer színe

zöld

Munkatartomány

15m sugár (detektorral 45m)

Önbeálló pontosság

±

Lézervonalak száma

5 db

Lézerpontok száma

6 db

Sugár irány

vertikális és horizontális

Elem típusa

3 db AA, 1,5V (nem tartalmazza)

Tripod állvány menet és magasság

5/8”; 45-120 cm

Üzemeltetési hőmérséklet

-10°C – 4°C

Üzemeltetési környezet

beltéri/kültéri

Töltő adapter

AC 230V, 50-60Hz

Jól látható lézerfény

A tartós és stabil, nagy intenzitású lézer transzmitter révén a lézervonalak és pontok kellően világosak és nagyobb távolságból is könnyedén láthatóak.

Pontos és energiatakarékos kialakítás

A lézervonalak és lézerpontok pontossága 9 méteres távolság esetében ±1/8”. A készülék energiatakarékos móddal is el van látva, amelynek bekapcsolásakor pulzáló módban működik, ezáltal a lézer hossztartománya kiterjeszthető akár 30 méteres távolságra is, mindeközben kevesebb energiát fogyaszt, hosszabb ideig használható.

Tetszetős  és ergonomikus dizájn

A lézeres szintező tervezése során a modern kor elvárásainak eleget tevő dizájnt vették alapul, ennek köszönhetően kellemes és ergonomikus formavilág jellemzi a terméket. A készülék IP54 védelemmel rendelkezik, ami lehetővé teszi a porbehatás és fröccsenő víz melletti használatot. A hordozhatóságot a strapabíró és könnyen kezelhető doboz segíti.

360°-os finomhangoló gombok

A 360°-ban állítható, hosszú élettartamú alumínium ötvözetből készített beállító forgatógombok segítségével nagy pontossággal és stabilan hangolható a szükséges pozíció.

12 További termékek