A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close
Robotporszívó - Hobot Legee 688 Nagyobb nézet

Robotporszívó - Hobot Legee 688

4716873840136

Új

Hobot Legee 688 robotporszívó a kényelmes és hatékony takarítás érdekében.

További részletek

Elérhető mennyiség:

3 db termék

Termék elérhető.

Bruttó 197,642 Ft‎
Nettó 155,624 Ft‎

FastBrush 4-Lépcsős Tisztítás                                                                    

A FastBrush négylépcsős tisztítás lehetővé teszi a LEGEE számára, hogy egyszerre végezzen porszívózást, száraz felmosást, vízpermetezést és nedves felmosást. Az erőteljes robotporszívó könnyen veszi fel az apró részecskéket, például a port és hajszálakat, majd felmossa a felületet az elülső tisztítókendővel, amelyet a dugattyúsan mozgó mechanizmus működtet, így utánozva az emberi viselkedést, hogy eltávolítsa a makacs port a padlóról. Ezt követi az okos vízpermetezés, amely hőérzékelővel van felszerelve, és csak annyi vizet permetez, hogy feloldja a foltokat, de nem hagy vízfoltokat maga után. A hátsó tisztítókendővel, amely ugyanazt a mozgást alkalmazza, mint az elülső tisztítókendő, végül befejezi a tisztítást az oldott foltok felszívásával és a padló fényezésével.

LEGEE®Okos Navigációs Technológia                                                         

A LEGEE az egyedülálló navigációs rendszer rövidítése, melynek jelentése: lézer, jeladó, giroszkóp, E-iránytű és a pozícióbecslés (Laser, Encoder, Gyro, E-compass, Position Estimation); ezeket integrálva észleli és felméri a környezetet. A LEGEE megkerüli a bútorokat és egyéb tárgyakat, miközben pontosan megtervezi a tisztítási útvonalat, hogy megtisztítsa otthonának minden padlóját.10 További termékek