A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Robotporszívó - Hobot Legee 7

4716873840181

Új

Hobot Legee 7 robotporszívó a kényelmes és hatékony takarítás érdekében.

További részletek

Elérhető mennyiség:

1 db termék

Termék elérhető.

Bruttó 258,082 Ft‎
Nettó 203,214 Ft‎

A LEGEE hatékony 2700Pa erősségű szívóereje felszedi az apró részecskéket, például a finom port és a hajat/szőrt; a két irányú mozgási mechanizmus az emberi viselkedést imitálja, így a padlón percenkénti akár 900-as felmosási sebességet és 1800g-nak megfelelő felmosási erőt képes kifejteni, ezzel pedig a makacs port és szennyeződést is eltávolítja. Ezt követi a négy okos permetező szórófej, amelyek hőérzékelővel is rendelkeznek, így egyenletesen éppen annyi vizet permeteznek, amennyi a szennyeződés feloldásához elegendő, de víznyomot nem hagy. A hátulsó tisztítókendő - amely mozgása megegyezik az elülső tisztítókendőjével - azzal fejezi be a tisztítást, hogy feltörli a feloldott szennyeződést és fényezi a padlót.
A 4-Lépcsős gyorskefés tisztítás lehetővé teszi, hogy a LEGEE 7 egyszerre porszívózzon, végezzen száraz felmosást, permetezzen vizet és végezzen nedves felmosást.

LEGEE SLAM Navigálás                                                                               

A LEGEE SLAM egy egyedülálló navigációs rendszer rövidítése, amely egyesíti a Lidart, a Jeladót, a Giroszkópot, az E-iránytűt és a Pozícióbecslést (Lidar, Encoder, Gyro, E-compass and Position Estimation). A fejlett LDS érzékelő rendkívül pontos adatokat gyűjt a terepről, így a LEGEE hatékonyan tudja optimalizálni a tisztítási folyamatokat. A LEGEE 4,4×4,4 m2-es részletekben tisztítja a padlót, emellett pedig - a hatékony feladatvégzés érdekében - az akkumulátor-töltési és folytatási időket is optimalizálja.

10 További termékek