A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Ózongenerátorok

Ózongenerátor? Az meg micsoda?

A vírusra való tekintettel minden esetben hívja fel kollégáinkat rendelése előtt! 

Az ózongenerátor egy olyan eszköz, amely ózont bocsát ki a környezetbe ózonlap segítségével, így gátolva meg a különböző baktériumok terjedését és hatásos ellenszer lehet a penész ellen is. Az ózongenerátor legfőbb előnye, hogy telj...

Ózongenerátor? Az meg micsoda?

A vírusra való tekintettel minden esetben hívja fel kollégáinkat rendelése előtt! 

Az ózongenerátor egy olyan eszköz, amely ózont bocsát ki a környezetbe ózonlap segítségével, így gátolva meg a különböző baktériumok terjedését és hatásos ellenszer lehet a penész ellen is. Az ózongenerátor legfőbb előnye, hogy teljesen vegyszermentes és környezetbarát és az eljárás is nagyon egyszerű és hatásos.

Az ózongenerátor segítségével előállított ózongáz 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Jelenleg nincs olyan kórokozó, amely ellen tudna állni az ózon fertőtlenítő hatásának. Az ózongáz önmagában mérgező, azonban a kezelés utáni hosszabb szellőztetés azonnal megoldja ezt a problémát. Az ózongenerátor üzemelésekor nem szabad az adott térben tartózkodni és a szájmaszk használata is kötelező!

Tökéletes megoldást nyújthat bármilyen allergiás, bakteriális vagy egyéb fertőzésekkel szemben és nem utolsósorban kiváló segítséget nyújthat a penész ellen is.

Az ózongenerátor számtalan helyen bevethető lakásokban, forgalmas környezetben, ahol a tisztaságra a legnagyobb szükség lehet ilyen például a hotelek és szállodák, a saját otthonunk és autónk, de kiválóan alkalmazható kárpit tisztításhoz és medence takarításhoz is. Ha biztosak akarunk lenni környezetünk közel 100%-os tisztaságában, akkor az ózongenerátor számodra a legideálisabb eszköz lesz.

Az ózongenerátor által nyújtott előnyök a következők:

 • környezetbarát és vegyszermentes
 • tökéletes választás azok számára, akik bármilyen allergiás megbetegedéstől szenvednek
 • gyors és hatékony megoldást nyújt, 30-60 perc szellőztetés után a kezelt környezetben ismét friss levegő illata érezhető
 • olyan helyekre is eljut a gáz, ahova a hagyományos eszközöknek esélye sincs
 • egyszerűen karbantartható, könnyű kezelhetőség

Szüntesd meg a szagforrásokat!
(kosz, szemét, ürülék stb.)

 • A kezelni kívánt területről távolítson el minden személyt és állatot, amelyekre káros lehet az ózon belégzése!
 • Zárja le a kezelni kívánt területet!
 • Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforráshoz közel, figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le és zárja el a ventilátor útját és az ózonkimeneti részt)!
 • Gépjárműben: Helyezze el a készüléket a lábtérbe, állítsa a légbefúvó rendszert belső keringetésre közepes fokozaton úgy, hogy a levegőt a szélvédőre vagy a felső részre fújják a légbefúvók! A motornak nem kell járnia, nem kell bekapcsolni a klímát, de hosszú kezelés alatt érdemes akkumulátor töltőt kapcsolni a gépjárműre.
 • Állítsa be az időzítőt a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
 • A kezelés befejezése után várjon legalább 30 percet, mielőtt beszáll az autóba, bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ugyanis ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
 • Szellőztesse ki a kezelt területet!