A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Olvasztó, égető kemencék, ékszerész eszközök

Az indukciós olvasztó kemencék leggyakoribb felhasználási területe az ékszerkészítés, de használatuk lehetővé teszi a különböző ipari ötvözetek létrehozását is. Emellett kiváló lehetőség az újrahasznosításra is. Alkalmas többek között alumínium, réz, arany, ólom, ezüst, ón, cink olvasztásához. A maximális hőmérséklet 1100 °C a Szindor olvasztó k...

Az indukciós olvasztó kemencék leggyakoribb felhasználási területe az ékszerkészítés, de használatuk lehetővé teszi a különböző ipari ötvözetek létrehozását is. Emellett kiváló lehetőség az újrahasznosításra is. Alkalmas többek között alumínium, réz, arany, ólom, ezüst, ón, cink olvasztásához. A maximális hőmérséklet 1100 °C a Szindor olvasztó kemencéin, indukciós kemencéin. Az ezüst 961 °C-on, az arany 1064 °C-on, míg a réz 1084 °C-on éri el az olvadáspontját, így az általunk forgalmazott indukciós kemencék, olvasztó kemencék tökéletesen alkalmazhatóak az imént említett anyagok olvasztásához. Az olvasztótégely tiszta grafitból készült, amely 100%-osan biztosítja a kiváló hőellenállást. Kategóriánkban megtalálhat indukciós kemencék, olvasztó kemencék:

- IOK-1 - Indukciós kemence, olvasztó kemence 1 kg kapacitással - 1100 Celsius maximum hőmérséklettel
- IOK-2 - Indukciós kemence, olvasztó kemence 2 kg kapacitással - 1100 Celsius maximum hőmérséklettel
- IOK-3 - Indukciós kemence, olvasztó kemence 3 kg kapacitással - 1100 Celsius maximum hőmérséklettel

- Grafit olvasztótégely és grafit öntőformák különböző méretekben

Ha Ön is érdeklődik a nemesfémek olvasztása iránt, akkor a Szindor indukciós kemencéi garantáltan segítségére lesznek a folyamat során!