A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Mézpergetők

A mézpergető a mézkinyerés egyik leggyakoribb módja. A folyamat során a méhész a kaptárból kivett keretekről eltávolítja a fedelet, majd azokat fordítva a mézpergető gépbe helyezi. A mézpergetőknek különböző fajtái lehetnek pl. kézi vagy gépi hajtású, illetve, hogy a pergetőbe mekkora keret helyezhető el. A mézpergetőnél a pergetés megkezdése el...

A mézpergető a mézkinyerés egyik leggyakoribb módja. A folyamat során a méhész a kaptárból kivett keretekről eltávolítja a fedelet, majd azokat fordítva a mézpergető gépbe helyezi. A mézpergetőknek különböző fajtái lehetnek pl. kézi vagy gépi hajtású, illetve, hogy a pergetőbe mekkora keret helyezhető el. A mézpergetőnél a pergetés megkezdése előtt érdemes arról meggyőződni, hogy semmilyen formában nem jutottak méhek a pergetőbe.

Kínálatunkban számtalan mézpergető típust megtalál, a teljes lista:

- Manuális meghajtású, 2 keretes mézpergető

- Manuális meghajtású, 3 keretes mézpergető

- Manuális meghajtású, 4 keretes mézpergető

- Automata meghajtású, 2 keretes mézpergető

- Automata meghajtású, 3 keretes mézpergető

- Automata meghajtású, 4 keretes mézpergető

Legyen szó bármilyen típusú mézpergetőről, kínálatunkban garantáltatan megtalálja az Ön számára legideálisabb mézpergetőt!