A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

3D nyomtatók, 3D szkennerek

A műszaki fejlődés magával hozta a különböző gyártástechnológiák megjelenését. Többek között ide sorolható a 3D szkennerek és 3D nyomtatók elterjedése is. A 3D szkennerek és 3D nyomtatók népszerűségének oka, hogy használatukkal a terméktervezési és prototípus gyártási folyamatok rendkívüli módon rövidíthetőek, a dizájn a projekt bármely fázisába...

A műszaki fejlődés magával hozta a különböző gyártástechnológiák megjelenését. Többek között ide sorolható a 3D szkennerek és 3D nyomtatók elterjedése is. A 3D szkennerek és 3D nyomtatók népszerűségének oka, hogy használatukkal a terméktervezési és prototípus gyártási folyamatok rendkívüli módon rövidíthetőek, a dizájn a projekt bármely fázisában könnyedén és hatékonyan áttervezhetővé és gyárthatóvá válik. Mindezek alapján a 3D szkennerek és 3D nyomtatók alkalmazása lehetővé teszi, hogy időt, pénzt és egyéb erőforrásokat takarítsanak meg a tervezők és gyártók.

 

A kínálatunkban kapható 3D szkennerek és 3D nyomtatók kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek, ezáltal a megtérülési idő is optimalizált mind vállalkozások, mind magán megrendelőink számára. A webshopunkban található kiegészítőkkel hosszú távon biztosítható a 3D szkennerek és 3D nyomtatók stabil üzemeltetése.

 

Igény esetén oktatás és betanítás is megoldható.

 

A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, kérjük rendelés előtt mindenképp vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az igényeinek megfelelő gép és a pontos ár egyeztetése miatt.