A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Ablaktisztító robot - Hobot-2S

4716873840198

Új

HOBOT-2S ablaktisztító robot ultrahangos fúvókával, leesés/szivárgás szenzorral a gazdaságos és kényelmes tisztítás érdekében.

További részletek

Elérhető mennyiség:

3 db termék

Termék rendelhető.

Bruttó 193,830 Ft‎
Nettó 152,622 Ft‎

193,830 Ft‎

A szabadalmaztatott kettős ultrahangos permetező szórófejekkel, a leesés-szivárgás-szenzorokkal és a kreatív hang funkcióval a HOBOT-2S újraértelmezi az ablaktisztítást, ami a HOBOT-tal nem is lehetne könnyebb!

Az ultrahangos permetező szórófejek apró permetköddé porlasztják a vizet, ami "biomimikri" alkalmazásával azt imitálja, ahogyan az ember tisztítás előtt az üvegre lehel. Az innovatív leesés-szivárgás szenzorokkal a HOBOT-2S sokkal pontosabb érzékelésre képes, így pedig sokkal hatékonyabban tud mozogni a függőleges felületeken. A HOBOT App segítségével az alapértelmezett hangjelzést bármilyen más hangjelzésre cserélheti, így a HOBOT használatát sokkal egyedibbé és személyesebbé teheti. Ezen felül az Appon keresztül a firmware-t is frissítheti.

Műszaki Adatok:                                                               

Termék mérete: 240 mm x 240 mm x 86 mm (HSzM)

Termék tömege: 1.2 Kg

App adatátvitel: Bluetooth

Navigációs rendszer: Navig+

Vízrészecske mérete: 15 μm

Zajterhelés: 59 dB

Dupla víztartály

Maximum tisztítási terület:        

Magasság: 6.0 m

Szélesség: 5.0 m

19 További termékek