A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close
Blog navigation

Legfrissebb cikkek

Posted in: "2023"

 
Sort by:
 • Hogyan szüntethetők meg a kellemetlen szagok otthonunkban?
  Hogyan szüntethetők meg a kellemetlen szagok otthonunkban?
  359 Views

  Otthonunk a kikapcsolódás és a kényelem szigete, de a kellemetlen szagok jelenléte gyakran elronthatja az önfeledt pihenést. A konyhából származó ételszagok, a dohányfüst, a háziállatok vagy akár az időszakosan előforduló kellemetlen szagok mind befolyásolhatják a légkört és az otthoni kényelmet. Szerencsére számos módszer és eszköz áll rendelkezésünkre a kellemetlen szagok hatékony megszüntetésére. Az alábbiakban ezen lehetőségek közül ismertetünk néhányat..

  Bővebben
 • Csőkamera: a duguláselhárító gép legfontosabb segítője
  Csőkamera: a duguláselhárító gép legfontosabb segítője
  427 Views

  Sajnos előbb-utóbb legtöbbünkkel előfordul, hogy otthonunkban eldugul a lefolyó. A legtöbb dugulást bontás nélkül megszüntethető. Lefolyóban, mosdóban, WC-ben, kád-ban, házon belül vagy kívül történt dugulás esetében, ha nagyobb a baj, bátran alkalmazzunk (vagy kérjünk) külső segítséget csőkamera vagy duguláselhárító gép formájában.

  Bővebben
 • Az ultrahangos mosó garantáltan a legjobb eredményt nyújtja
  Az ultrahangos mosó garantáltan a legjobb eredményt nyújtja
  525 Views

  Kevesen tudják, hogy mi is az az ultrahangos mosó, azonban az ultrahangos tisztítás bizonyos területeken az egyik legjobb módszer, ha a legnehezebben hozzáférhető helyeket is szeretnénk alaposan megtisztítani.

  Bővebben
 • Miben tud segíteni a duguláselhárító gép és az endoszkóp?
  Miben tud segíteni a duguláselhárító gép és az endoszkóp?
  294 Views

  Nem kellemes azzal szembesülni, hogy a lefolyóban dugulás alakult ki. Természetesen ez mindig a legrosszabbkor következik be, ráadásul a hömpölygő szennyvíz mellett a bűzzel is meg kell küzdeni. Vannak házi praktikák a dugulás megszüntetésére, azonban ezek sajnos a legtöbbször nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

  Bővebben
 • Csőkamera és duguláselhárító gép a makacs dugulások ellen
  Csőkamera és duguláselhárító gép a makacs dugulások ellen
  300 Views

  A csőkamera manapság nem csupán az orvostudomány területén jelent nagy segítséget, hanem a duguláselhárításban is. Természetesen a két terület nem azonos kamerákat használ, ugyanis a csatorna kamerával való megfigyelése meglehetősen nagy kamerát igényel. A csatorna diagnosztika során a legfőbb feladat a dugulás vagy csőtörés helyének pontos megállapítása. Ha pedig megvan a probléma forrása, akkor jöhet annak elhárítása speciális duguláselhárító gép segítségével.

  Bővebben
 • Teljeskörű tisztaság az ultrahangos mosó alkalmazásával
  Teljeskörű tisztaság az ultrahangos mosó alkalmazásával
  443 Views

  Az ultrahangos tisztítás több szempontból is előnyös választásnak bizonyul. Rengeteg területen lehethasznát venni, ráadásul a nehezen hozzáférhető részek is hatékonyan tisztíthatók általa. Ha még nemhallottál az ultrahangos tisztításról, akkor mindenképp érdemes többet megtudnod róla!

  Bővebben
Showing 1 to 6 of 6 (1 Page)