A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Extol falcsiszoló, teleszkópos, zsiráf, 600W

8894210

Új

Extol falcsiszoló, teleszkópos, zsiráf, 600W, átmérő:215/225mm, ford.:600-1500

További részletek

Elérhető mennyiség:

Ez az áru már nincs raktáron

Bruttó 84,834 Ft‎
Nettó 66,798 Ft‎

Műszaki információk:
Tápfeszültség: 230 V ~ 50 Hz
Teljesítmény: 600 W
Fordulatszám: 600-1500/perc
Csiszolótalp átmérője: 215 mm, M6 rögzítés, javasolt csiszolópapír méret: 225 mm
Szívótömlő hossza / átmérője: 4 m / 28 mm
Teljes hosszúság: 1,6 m, hosszabbító nélkül: 1,0 m
Porszívó csatlakozó átmérője: 39 / 46 mm
Tömeg 3,8 kg
Papír dobozban
 

Rendeltetés:

Az Extol® Premium gipszkarton csiszolóval bel- és kültéren lehet száraz falakat és mennyezeteket csiszolni (például gipszkarton felületeket és lepattogzott festékek alatti helyeket), valamint el lehet távolítani a tapéta és ragasztó maradványokat a falról stb. A csiszolóban elszívó rendszer is ki van képezve, így a csiszoló ipari porszívóhoz csatlakoztatható.

Előnyök:

A motort is tartalmazó csiszolófej és a fogantyú kölcsönös helyzete beállítható, a készülékkel kényelmesen lehet a falat és a mennyezetet is csiszolni.
Tépőzáras csiszolópapír rögzítés: gyorsan kicserélhető a csiszolópapír.
Üzem közben is beállítható fordulatszám: a fordulatszám optimális értékre állítható be, figyelembe véve a csiszolópapír szemcseméretét és a megmunkált
anyagot
Ergonomikus kialakítás, kis készüléksúly, hosszabbító teleszkópos fogantyú: a készülékkel kényelmesen lehet dolgozni magasban, létráról vagy állványról.
Finomindítás (soft start): a fordulatszám lassú felfutása megvédi a felhasználót a hirtelen reakcióerőktől és kíméli a motort is.
Az elszívás mértéke és intenzitása szabályozható (a tömlő végén): puha és rideg felületek esetén meggátolja a felület lepattogzását (amit az intenzív és nagy erejű elszívás okozhat).
Összecsukható fogantyú: a készülék helytakarékos módon tárolható és szállítható.

30 További termékek