A webhely tartalmának megjelenítéséhez cookie-kat használunk. Az alábbi Cookie szabályzata alatt további információkat találhat ezzel kapcsolatosan.

close

Kolbásztöltő, hurkatöltő - 7 literes

KT-01

Új

Elérhető mennyiség:

1 db termék

Termék rendelhető

Bruttó 95,250 Ft‎
Nettó 75,000 Ft‎

A 7 liter kapacitású kolbásztöltő, hurkatöltő készülék jelentősen megkönnyíti a kolbász vagy hurka elkészítését. Ideális választás, ha házilag szeretnénk kolbászt készíteni, illetve éttermek számára is hasznos kellék lehet, hiszen apró, Gourmet kolbászkák ’’gyártására’’ is képes. A manuális hurkatöltő kereskedelmi vagy háztartási célra egyaránt használható. Egy ilyen készülékkel és a megfelelő alapanyagokkal pillanatok alatt tud friss kolbászokat tálalni családja, barátai vagy vendégei számára. Tökéletes kellék szupermarketek, húsipari üzletek, hentesüzletek számára, hiszen egyszerű és könnyen kezelhető termék! A kolbásztöltő 4 cserélhető és különböző méretű töltőcsővel rendelkezik, könnyen tisztítható és a két sebességi fokozatnak köszönhetően beállíthatjuk a számunkra kedvező töltési sebességet is.

A hurkatöltő egyszerű csatlakozórendszerrel rendelkezik - biztosítja a cső és az állvány közötti biztonságos csatlakozást, így könnyen elválasztható (újratöltésre) és könnyen eltávolítható (tisztításhoz). A dugattyúban egy légszelep található, amely megakadályozza, hogy a rendszerben felesleges levegő maradjon, így minden alkalommal képes a tökéletes kolbász vagy hurka elkészítésére. A nagyteljesítményű dugattyús tömítés lehetővé teszi az időhatékony újratöltést is, így rövid időn belül sok kolbászt tudunk gyártani a kis házi kolbásztöltőnkkel.

Csak kövesse a használati utasítást, hogy hogyan kell betölteni a az alapanyagot a termékbe, és azonnal élvezheti is a frissen elkészített kolbászokat. A termék még hamburger húspogácsák készítésére is alkalmas, így lenyűgözheti vendégeit akár egy kerti grill party alkalmával is!

Figyelem:

A kolbásztöltés során kérjük, hogy lassabb sebességi fokozatra állítsa a gépet, hogy megkönnyítse a kolbász kiadását illetve a gép újratöltését.

Tulajdonságok

o 2 sebességi fokozat (lassú / gyors) gyors kiadáshoz és könnyű újratöltéshez

o Levegőelvezető szelep, amely csökkenti a levegő bejutását a burkolatokba

o 4 különböző méretű töltőcsövet tartalmaz, így kiválasztható a megfelelő méret

o A gyorsan eltávolítható hordó kialakításának köszönhetően tisztítása könnyű

o 90 fokos billenthető hordó kialakítás a könnyű újratöltéshez

o A rozsdamentes acél test nem rozsdásodik

o O-gyűrűs tömítéssel ellátott, élelmiszer-minőségű alumínium dugattyú, amely megakadályozza a termék szivárgását a dugattyú felett

o Széles körben használják konyhákban, éttermekben és sok élelmiszer-feldolgozási helyen

o Reverzibilis henger (jobb és bal oldali használatra is használható)

 Műszaki adatok

o Anyaga: rozsdamentes acél

o Kapacitása: 7 liter

o Színe: ezüst

o Sebességi fokozatok: lassú / gyors

o Tölcsérek méretei: 38 mm, 32 mm, 22 mm és 16 mm

A csomag tartalma:

o 7 literes kolbásztöltő x 1

o Töltőcső x 4 (38 mm, 32 mm, 22 mm és 16 mm átmérőjűek)

o Felhasználói kézikönyv x 1

o O-gyűrűs tömítés X 2

3 További termékek